Sluiten

Categorieën

Filters

  Beton schutting Prestige Glad

  €49,95

  Levertijd: 3-4 weken

  Beton schutting Prestige Glad; Een prachtige moderne schutting beton. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen. Ook ontvang je bij Schutting33 de laagste prijsgarantie. Binnen een... Toon meer
  1: Vul de afmeting in

  Vul onderstaand de lengte en hoogte in van de schutting in centimeters. Het aantal panelen en bijbehorende betonpalen worden automatisch voor je berekend. Voer hierbij de complete lengte in, eventuele hoeken kunnen binnen stap 4 aangegeven worden.

  LET OP: De betonplaten hebben een standaard afmeting van 200 cm breed en 38,5 cm hoog en een dikte van 3,2 cm. Aan de hand van de afmetingen leveren wij de benodigde hoeveelheid 'volle' panelen en standaard betonpalen. Behoudt rekening met een extra (netto) afmeting van 7,5 cm per betonpaal. Bijvoorbeeld: 10 x 2 meter schutting = 5 vakken van 200 cm breed + 6 palen x 7,5 cm maakt een totale lengte van de schutting 10 meter en 45 centimeter. Indien nodig, kun je de panelen en betonpalen zelf op maat inkorten.

  CM
  Min: 200cm, max: 10000cm
  CM
  Min: 38.5cm, max: 269.5cm
  2: Kies voor enkel- of dubbelzijdig


  Wil je ook aan de buitenkant een mooi motief, of bestel je een schutting samen met de buren? Kies dan voor dubbelzijdig. Hierbij worden de panelen met de rugzijde tegen elkaar verwerkt. Zodoende is het mogelijk om iedere zijde te voorzien van een eigen motief en is de paal hierin voorzien van een bredere groef.

  Enkelzijdig
  Dubbelzijdig
  +
  Meerprijs
  3: Selecteer het aantal hoeken


  Geef hier aan of er sprake is van één of meerdere hoeken, en als dat het geval is, geef dan aan hoeveel hoeken er zijn. Per hoek wordt een tussenpaal omgeruild voor een hoekpaal. Wil je een andere opzet van de schutting of plaats je bijvoorbeeld een tuinpoort? Vergeet dat niet de extra losse palen bij te bestellen.

  4: Kies voor beton coating en de kleur


  Geef aan of je de schutting wilt voorzien van een kleur. Aan de hand van de afmetingen (in stap 1), hebben wij het aantal liter beton coating dat je nodig hebt voor je berekend. Voor een optimale levensduur, maar zeker ook voor een subliem eindresultaat van de schutting, adviseren wij het aanbrengen van een klaar aan de voor- en achterzijde. Indien je kiest voor een kleur, kun je in de volgende stap de gewenste RAL kleur(en) kiezen. Het is mogelijk om de de twee zijdes in verschillende RAL kleuren toe te passen.

  Voorzijde schutting
  +
  Meerprijs
  Voor- en achterzijde schutting
  +
  Meerprijs
  Geen betoncoating
  5: Kies voor een afwerklat


  Voor een extra mooie afwerking kun je hier kiezen voor een afwerklat. Zeker in het geval van een dubbelzijdige schutting, waarbij er kleine verschillen per zijde kunnen voorkomen, adviseren wij een afwerklat voor een optimale afwerking. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal afwerklatten al berekend. De afwerklatten zijn precies afgestemd op de schutting panelen en worden in ‘volle lengtes’ geleverd.

  Ja
  +
  Meerprijs
  Nee
  6: Snelbeton mee bestellen?


  Bestel meteen de juiste hoeveelheid snelbeton mee voor de montage van de betonpalen. Per betonpaal zijn er twee zakken snelbeton nodig voor een stabiele montage. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal zakken snelbeton al berekend.

  Ja
  +
  Meerprijs
  Nee
  7: Voegmortel mee bestellen?


  Voor de juiste verwerking voeg je zowel de panelen als de palen af met onze kant en klare voegmortel. De hoeveelheid wordt automatisch voor je berekend en aangeleverd in zakken van 25 kilogram. Voeg schoon water toe aan de voegmortel en meng deze tot een stevige massa.

  Ja
  +
  €34,95
  Nee
  8: Schanskorf toepassen?


  De schanskorven die je besteld worden compleet gemonteerd geleverd inclusief stabilisatiebuizen en tussenschotten om te voorkomen dat de schanskorven gaan uitbollen. In de volgende stap kun je kiezen voor een gewenste schanskorfvulling.

  LET OP: De totale lengte van je schutting veranderd door de keuze van schanskorven niet. De door jouw gewenste schanskorven vervangen een deel van de beton schutting. Bijvoorbeeld: Heb je bij stap 1 een lengte ingevuld van 10 meter, dan ontvang je nog steeds dezelfde totale lengte schutting geleverd met de keuze van de schanskorven inbegrepen.

  1 x Schanskorf 1 meter
  +
  €369,00
  1 x Schanskorf 2 meter
  +
  €449,00
  2 x Schanskorf 1 meter
  +
  €719,00
  2 x Schanskorf 2 meter
  +
  €889,00
  Geen schanskorf
  9: Tuindeur mee bestellen


  Bestel meteen een tuindeur mee. Alle tuindeuren worden geleverd inclusief deurbeslag, hang- en sluitwerk en cilinderslot.

  Let op: de tuindeur komt hierbij niet met 1 extra betonpaal. Heb je een extra betonpaal nodig voor de tuindeur? Bestel deze los onder de categorie "diverse". De afmeting van de eventuele tuindeur wordt apart van de ingegeven afmeting bij Stap 1 gecalculeerd. Bijvoorbeeld; heb je bij Stap 1 een lengte ingevuld van 10 meter, dan ontvang je nog steeds dezelfde lengte schutting + de afmeting van de tuindeur.

  Alu - Antraciet - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Antraciet - Antraciet - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Antraciet - Antraciet - 90x195 centimeter
  +
  €419,95
  Alu - Rock - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Alu - Rock - 90x195 centimeter
  +
  €419,95
  Antraciet - Rock - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Antraciet - Rock - 90x195 centimeter
  +
  €419,95
  Geen tuindeur
  €49,95

  Levertijd: 3-4 weken

  • Geleverd door vrachtwagen met kooiaap
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Bekijk de schuttingen in onze showroom
  • Compleet naar wens online samenstellen

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Nauwelijks tot geen onderhoud nodig
  • Beste keuze voor meeste privacy
  • Goedkoper in vergelijking met hout schutting
  • Ideaal te combineren met hout schermen of schanskorven
  • In alle RAL-kleuren leverbaar
  • Lange levensduur (tientallen jaren)
  • Enorm zwaar en hierdoor moeilijk te verwerken
  • Bij dubbelzijdig moeten er 2x zoveel platen verwerkt worden
  • Laten monteren is redelijk duur omdat het zo zwaar is
  • Lichte vorm van pinholes (luchtbelletjes) aanwezig wegens productie proces
  • Afvoegen per plaat noodzakelijk

  Toon meer

  Productomschrijving

  Beton schutting Prestige Glad; Een prachtige moderne schutting beton. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen. Ook ontvang je bij Schutting33 de laagste prijsgarantie. Binnen een aantal eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk betonschutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen voor een enkel- of dubbelzijdig schutting, alle RAL kleuren en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Direct aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: binnen een aantal weken (zie actuele levertijden hierboven) de beton schutting Prestige Glad al in huis.

  Toon meer

  Specificaties

  Materiaal
  Beton
  Standaard kleur
  Naturel beton
  Voorbehandeling
  Antraciet
  Motief
  Eenzijdig
  Dubbelzijdig
  Optioneel mogelijk
  Messing en groefverbinding
  Nee
  Betonplaat bewapend?
  Ja
  Lengte betonplaat
  199 centimeter
  Hoogte betonplaat
  38.5 centimeter
  Dikte betonplaat
  +/- 3.2 centimeter
  Gewicht per betonplaat
  55 kilogram
  Betonpaal bewapend?
  Ja
  Hoogte betonpaal
  Afhankelijk van hoogte schutting
  Afmeting betonpaal
  11x11 centimeter
  Extra overlengte (fundering) betonpaal
  +/- 50 centimeter
  Gewicht per betonpaal
  Afhankelijk van hoogte betonpaal
  Gewicht per betonpaal van 2 meter hoog
  60 kilogram
  Voegmortel
  Optioneel
  Snelbeton
  Optioneel
  Beton coating
  Optioneel
  Beton coating kleuren
  Alle RAL-kleuren leverbaar
  Beton paalmutsen
  Niet mogelijk
  Beton afwerklatten
  Optioneel
  Afwerklat vorm
  Vlak
  Aanwezig in de showroom
  Ja

  Toon meer

  Manage cookies