Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Aluminium schutting

  Wil jij meer privacy in de tuin? Dan is een aluminium schutting de oplossing die je zoekt! De aluminium schuttingen hebben weinig onderhoud nodig, zijn ideaal voor de beste privacy en zorgen voor een moderne sfeer in de tuin. Wij leveren diverse varianten aluminium schuttingen. Het grootste voordeel van een aluminium schutting is dat ze stevig en d Toon meer

  2 Producten
  Aluminium schutting Crèmewit RAL9001

  Aluminium schutting Crèmewit RAL9001

  Het aluminium schutting paneel is van hoogwaardi...

  Wil jij meer privacy in de tuin? Dan is een aluminium schutting de oplossing die je zoekt! De aluminium schuttingen hebben weinig onderhoud nodig, zijn ideaal voor de beste privacy en zorgen voor een moderne sfeer in de tuin. Wij leveren diverse varianten aluminium schuttingen. Het grootste voordeel van een aluminium schutting is dat ze stevig en duurzaam zijn. Veel tijd besteden aan het onderhouden van een aluminium schutting is dan ook verleden tijd. Voor meer informatie over onze aluminium schuttingen, betonnen schutting, schutting hout beton of andere schuttingen kun je ons altijd contacteren!

  De aluminium schutting is een moderne keuze!

  Een aluminium schutting is bij iedereen geliefd. De strakke en moderne uitstraling gecombineerd met het onderhoudsvrije aspect, zorgt ervoor dat iedereen een aluminium schutting wilt! De aluminium schutting is in diverse kleurstellingen te verkrijgen en de kleuren zijn ook met elkaar te combineren. Creëer jouw eigen aluminium schutting op maat en smaak bij Schutting33.nl. Bij ons kun je, online, jouw maten, kleur schutting en andere opties doorlopen en je krijgt direct een prijs te zien. Zie ook aluminium schutting prijzen. Dagenlang wachten op een offerte is daarom verleden tijd! Je kunt kiezen voor een aluminium schutting in drie verschillende kleuren, namelijk: Gebroken wit RAL9001, Wit RAL9016 en Antraciet RAL7016. De antraciet aluminium schutting wordt het meest toegepast. De aluminium schutting is erg eenvoudig te monteren wegens de aanwezige mes en groef zijde waardoor de rabatdelen ideaal naadloos in elkaar schuiven de uiteraard de combinatie van de aanwezige aluminium schuttingpalen. Een aluminium schutting wordt in het algemeen los in de schuttingpalen (aluminium palen niet de betonpaal schutting) geplaatst, echter is ons advies om de aluminium rabatdelen altijd op een aantal plekken vast te zetten met zelftappers. Hierdoor voorkom je namelijk bij slechte weersomstandigheden dat de panelen gaan klapperen en op den duur wellicht ontzet kunnen raken.

  Een schutting aluminium voordelig bestellen

  Ben jij geïnteresseerd in een aluminium schutting en denk je dat het te duur is? Dat hoeft helemaal niet! Je kunt een schutting aluminium voordelig bestellen. Je kunt nogal op de kosten besparen door de aluminium schutting samen met de buren te bestellen. Wanneer je namelijk een aluminium schutting aanschaft voor als erfafscheiding, genieten zowel jij, als de buren van de nieuwe schutting. Vaak wordt aluminium als duur beschouwt, dit zullen wij niet ontkennen, echter vergeet men wel vaak de montagekosten mee te nemen. Een schutting is in tegenstelling tot andere schuttingen, erg eenvoudig te plaatsen. Je kunt de aluminium schutting binnen een aantal eenvoudige stappen zelf gaan monteren. De aluminium panelen zijn erg licht en kunnen eenvoudig tussen de palen worden geplaatst. Tevens worden de panelen en palen ook meteen op kleur geleverd, dit in tegenstelling tot de beton schutting waar de monteur het moet opbrengen. Wanneer je de aluminium schutting zelf gaat plaatsen maar de beton schutting of hout beton schutting laten plaatsen door de monteurs, kom je met de aluminium schutting goedkoper uit. Wij maken deze vergelijking omdat er met een beton schutting vaak wordt gekozen voor montage en bij de aluminium schutting niet! Tip: Combineer de schutting aluminium met een schanskorf schutting voor een subliem eindresultaat.

  Manage cookies