Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Je tuin is na een lange dag en of week werken een rustgevende ruimte waarbij je tot rust wilt komen en of tezamen met familie en vrienden wilt genieten. Privacy en onderhoudsgemak zijn hierbij van belang zodat niet jaarlijks je schutting dient te onderhouden, verven en of zelfs dient te vervangen. Beton schutting is hierbij een ideale schutting welke tegenwoordig populair is wegens het nauwelijks onderhoud en de moderne of juist niet tot nauwelijks te onderscheiden houtmotieven. De kleurstelling van de betonschutting is tevens geheel af te stemmen op je interieurstijl en integreert hierdoor vlekkeloos in je tuin.

  Wil je echter een combinatie van schuttingen is dit ook mogelijk door middel van een schanskorf schutting, hout beton schutting of de aluminium schutting. De aluminium schutting planken zijn tevens momenteel verkrijgbaar in 6 meter lengte. Eenvoudige montage, geen onderhoud en modern eindresultaat is hierdoor gegarandeerd! Al onze online schuttingen zijn na bestelling binnen een week thuis bezorgd. Wel zo gemakkelijk toch?

  Uiteraard vervang of plaats je niet jaarlijks een schutting in je tuin. De juiste keuze is hierdoor van belang en wil je graag vooraf de schutting aanschouwen. Neem gerust een bezoek aan onze showtuin waarbij je alle motieven beton schutting kunt waarnemen en wij je graag adviseren omtrent de onderscheidende montagewijze en aandachtspunten. Je wilt immers uiteindelijk zo min mogelijk onderhoud aan je tuin, zodat je langdurige kunt genieten van de avonden en of weekenden! Welke schutting pas jij binnenkort toe in je tuin?

  Over ons

  Alle benodigdheden voor je woning of voor je tuin eenvoudig en voordelig online te bestellen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van diverse bouwmaterialen en de nauwe directe samenwerking met onze diverse fabrikanten, bieden we een divers assortiment aan verdeeld onder 11 aparte webshops. Iedere  webshop apart zijn voornamelijk gefocust op eenvoudig bestellen en een voordelige prijsstelling op het gebied van meest gangbare en trend producten. Geen overbodige of talloze producten op een onoverzichtelijke website. Nee, wij kiezen liever voor een  overzichtelijk aanbod van zowel standaard als maatwerk en trend producten welke tevens eenvoudig online te bestellen zijn tegen een voordelige prijsstelling!   

  Wij vereenvoudigen het koopproces waardoor het tevens mogelijk is om diverse producten gecombineerd aan te bestellen. Minder kopzorgen uiteindelijk en voordelig voor je budget. Echter vinden wij het ook belangrijk dat je uiteindelijk weet wie wij zijn, zodat je volledig vertrouwt oftewel gerust een online bestelling kunt plaatsen op een van onze shops.

  Waarom ons?

  Een nieuwe woning of appartement gekocht of gewoonweg toe aan de grandioze verbouwing? Dan krijg je het zeer zeker druk de komende tijd. Wij ontnemen je graag enige kopzorgen op het gebied van aanlevering van producten en de eventuele oplopende kosten. Het is immers algemeen bekend dat een vooraf opgesteld budget altijd zal oplopen! Bestel hierdoor eenvoudig en voordelig al je noodzakelijke producten bij één aanspreekpunt! 

  De vermelde online producten zijn vrijwel allen voorradig en of binnen zeer korte tijd leverbaar. Denk hierbij aan tegels, siergrind, led verlichting, houten vloeren welke binnen 48 uur bezorgd kunnen worden nadat de bestelling is verwerkt bij ons. Ideaal toch? Mocht je enigszins maatwerk producten nodig hebben zoals rolluiken, zonwering, raamdecoratie, overkapping met glazen schuifwanden en of een betonschutting? Geen punt, deze producten worden binnen 1-3 weken thuis bezorgd. Vlekkeloos en voordelig verbouwen of renoveren, het is gewoonweg mogelijk!

  Betrouwbaar & Klantgericht

  Uiteraard vernemen wij, helaas steeds meer, de vervelende berichtgeving van oplichting op het internet. Programma’s op de tv en of weekbladen zorgen voor behoedzaamheid en onrust om producten online aan te schaffen. Echter begrijpen wij deze factor maar al te goed van de consument en kunnen onze ogen sluiten of er juist iets aan veranderen. Wij kiezen voor het laatste! Al onze producten kunnen onder rembours worden betaald bij de chauffeur door middel van pin en of contant. Echter maatwerk producten blijft hierbij een uitzondering wegens de specifieke maatvoering en wensen van je aankoop. Bij deze bestellingen, van bijvoorbeeld rolluiken, vragen wij een aanbetaling van vijftig procent vooraf en de overige helft kan wederom onder rembours. Wij zorgen er vervolgens voor dat de maatwerk producten binnen drie weken bij je thuis worden bezorgd.

  Manage cookies