Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Schanskorven

  De schanskorven zijn duidelijk bezig met een flinke opmars. De laatste jaren wordt ook de decoratieve waarde van de schanskorf gezien en vindt steeds vaker een toepassing plaats in de Nederlandse tuin. De schanskorven zijn ideaal als alternatief voor de schutting of als decoratie element in je tuinontwerp. De strakke lijnen in combinatie met de nat Toon meer

  3 Producten

  De schanskorven zijn duidelijk bezig met een flinke opmars. De laatste jaren wordt ook de decoratieve waarde van de schanskorf gezien en vindt steeds vaker een toepassing plaats in de Nederlandse tuin. De schanskorven zijn ideaal als alternatief voor de schutting of als decoratie element in je tuinontwerp. De strakke lijnen in combinatie met de natuurlijke vulling van de stenen, zorgen voor een geweldige eindresultaat. Ook zijn de schanskorven nog eens onderhoudsvrij! Welke schanskorf en welke schanskorfvulling ga jij binnenkort in de tuin leggen?

  Stel je eigen schanskorven samen!

  De galfan staal van de schanskorf heeft een maasgrootte van 5x5 centimeter. Je kunt zelf bepalen welk type gesteente je in de schanskorven schutting verwerkt wilt hebben. Hierdoor zijn de mogelijkheden van een schanskorf schutting werkelijk eindeloos. De schanskorf schuttingen zijn in standaard afmetingen en op gewenste maat te verkrijgen. Door het toepassen van de meegeleverde stabilisatie standjes blijft je schutting perfect in vorm, is de draagkracht gelijkmatig verdeeld en verdeeld de vulling zich gelijkmatig. Wil je al een tijd een unieke en natuurlijk ogende schutting voor in de tuin? Dan is schanskorven de juiste keuze. Ook is de beton schutting aan te raden voor een ideale combinatie!

  Schanskorf met beton schutting combineren

  De schanskorven zijn erg populair als erfafscheiding. Meestal worden de schanskorf schuttingen echter vaak in een combinatie geplaatst. Zo is een beton/schanskorf schutting een combinatie die erg modern is en door iedereen wordt verwerkt. Deze twee schuttingen passen ideaal bij elkaar en zorgen ook voor de beste afwerking. Bij ons kun je beide schuttingen bestellen! Wij bieden de beton schutting tegen de laagste prijsgarantie aan en de schanskorven zijn bij ons ook nog eens erg scherp geprijsd. Kies een gewenste motief beton en de gewenste schanskorf vulling stenen en bestel snel en eenvoudig online!

  Bezoek onze showroom!

  Wil je de schanskorven (ook wel steenkorven genoemd) of een andere schutting in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom. In onze showroom hebben we diverse schuttingen tentoongesteld. Je kunt de beton schutting, hout beton schutting en schanskorven bekijken. Ook kun je accessoires zoals onze schutting verlichting of betonpaal schutting in de showroom/tuin bezichtigen. Onze showroom is vijf dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot en met 15:00 uur. Wanneer je langs wilt komen, kan dit zonder afspraak. Je kunt gewoon naar binnen lopen. Kom je langs voor een specifiek product? Dan raden we je aan om even van te voren te bellen, zodat je zeker weet dat het ook tentoon staat gesteld in onze showroom.

  Manage cookies