Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst – online of in de showroom – gaan wij deze met alle zorg voor je verwerken en inboeken voor transporten. De geschatte levertijd van de producten staan bij ieder product vermeld. Binnen deze aangegeven levertijd ontvang je van ons een bericht per telefoon of mail omtrent je gewenste leverdatum aan te geven zodat iemand aanwezig is bij levering. Leveringen kunnen worden ingeboekt op iedere gewenste werkdag door geheel Nederland (exclusief de Wadden eilanden), Belgie en Duitsland.

  Leverstatus van je bestelling?

  Nadat de zending is afgestemd en is ingeboekt door ons ontvang je een dag voorafgaande de dag van levering een sms of mail bericht omtrent de tijdsindicatie van levering. Dit geschied altijd in de namiddag/avond wegens het feit dat de transportplanning dan wordt opgesteld. Tevens wordt je een half uur tot uur vooraf gebeld door de chauffeur zodat je weet dat hij of zij onderweg is.

  Alle bestellingen worden door middel van een kooiaap levering gelost. Door middel van een kooiaap, oftewel kleine heftruck, kunnen de bestellingen met alle zorgvuldigheid geleverd op locatie. Wegens het zware gewicht van het beton is een zorgvuldige levering gewenst. Zorg er altijd voor dat de plek waar de goederen dienen te worden gelost een dag voorafgaande leverdatum vrij is voor een vlekkeloze levering.

  Controle, altijd van belang!

  Nadat de zending is gelost is het van belang deze te controleren op het aantal betonplaten, betonpalen, het juiste motief, de aanwezigheid van snelbeton en of coating en uiteindelijk indien er geen schade is aan de materialen. Is er eventuele lichte schade aan de materialen? Geen nood, dit is eenvoudig bij te werken door middel van een mix van zand en cement. Nadat je de beton schutting of hout beton schutting hebt gemonteerd of hebt laat monteren, zie je hier helemaal niets meer van en het heeft ook geen invloed op stabiliteit van de schutting. Voorkom zodoende teleurstellingen of ergernissen en controleer de zending altijd bij levering voordat je een kriebel zet op de transportdocumenten.

  Ik wil graag mijn bestelling retourneren, is dit mogelijk?

  Dit is uiteindelijk mogelijk 14 dagen na levering. Echter behoudt hierbij rekening dat de retour transportkosten in mindering worden gesteld op de creditfactuur. Mocht je zelf de mogelijkheid hebben om de levering retour te brengen dan is dit in vooraf overleg op aanvraag ook mogelijk.

  Manage cookies