Sluiten

Categorieën

Filters

  Betonplaten

  De betonplaten in ons assortiment zijn leverbaar in 13 motieven. De betonplaten hebben een afmeting van 200x40x3,5 (LxHxD) centimeter. Een betonplaat kost bij ons €18,-. Wel is het zo dat we de betonplaten niet los verkopen. Wanneer je onze betonplaten wilt gaan plaatsen, is dit alleen mogelijk als ‘complete’ schutting. Wanneer je online de maten van jouw gewenste schutting invult, krijg je van ons meteen een totaalbedrag te zien van jouw gewenste schutting. De totaalprijs bestaat dan uit de betonplaten, betonpalen, andere materialen die je nodig hebt en eventuele accessoires. Wil jij onze betonplaten bestellen? Bereken dan direct de prijs van jouw beton schutting op maat!

  Beton schutting banner

  De betonplaten motieven in ons assortiment

  Ons assortiment bestaat uit verschillende betonplaten. Je kunt, zoals eerder aangegeven, kiezen uit 13 verschillende motieven. De motieven zijn: Prestige Glad, New York, Prestige, Slate, Elegant, Fels, Borsica, Vlecht, Steenmotief Glad, Steenmotief Relief, Montana, Romania en Solide. Alle motieven zijn leverbaar tegen dezelfde standaard prijs. Met een dikte van 3,5 centimeter, ben je verzekerd van een stevige schutting die jarenlang meegaat. De betonplaten zijn verkrijgbaar op een iedere gewenste RAL-kleur. Bekijk hieronder alle 13 motieven en bereken direct de beton schutting prijzen!

  Betonplaten schutting verwerken

  De betonplaten schutting worden altijd geleverd op standaard afmetingen (200x40x3,5 centimeter). De betonplaten kun je (eventueel) vervolgens zelf op maat inkorten. Maak je gebruik van een montagepartner? Dan wordt dit uiteraard allemaal geregeld. Onze betonplaten hebben aan de uiteinden een ‘lip’, die zogenaamde lip moet geplaatst worden in de gleuf van de betonpalen. Wanneer je alle betonplaten tussen de palen hebt geplaatst, kun je de schutting gaan afkitten voor een strak en subliem eindresultaat. Voor een uitgebreide uitleg over het plaatsen van een beton schutting, kun je onze montagehandleiding of beton schutting plaatsen pagina bekijken. Beton met hout combineren? Bekijk onze schuttingen hout beton!

  Kalkuitbloei beton

  Zoals bij een iedere betonproduct, kan zo ook bij betonplaten kalkuitbloei ontstaan. Kalkuitbloei bij beton is zichtbaar als een witte uitslag. De kalkuitbloei ontstaat door een chemische reactie wanneer er cement en water wordt gemixt. De kalkuitbloei kan bij een iedere betonproduct ontstaan en dit licht dus niet (!) aan de kwaliteit van het beton. Na enige tijd zul je zien dat het kalkuitbloei minder wordt of zelfs compleet verdwijnt. Schutting33 (onderdeel van Store33 BV) is niet aansprakelijk voor kalkuitbloei bij beton. Wanneer je kalkuitbloei wilt verbergen, kun je een nieuwe laag beton coating aanbrengen op de beton schutting. Echter is dit geen garantie dat de kalkuitbloei niet terugkomt op de nieuwe beton coating.

  Oer op betonplaten

  De betonplaten worden samengesteld van verschillende natuurlijk producten (water, cement etc.) en ondanks wij strikt toezicht houden tijdens de mengproces, kan het zo zijn dat er oer meekomt in de betonplaten of palen. Oer is te herkennen als een bruine vlek(je) op de betonplaat. Oer is helaas niet te voorkomen en neemt verder niets weg van de kwaliteit van onze betonplaten en palen. Oer kun je eenvoudig bedekken met beton coating zodat het niet zichtbaar is. Net zoals de kalkuitbloei, wordt er geen garantie gegeven op oer dat kan ontstaan in de mengproces.

  Het onderhouden van betonplaten of een complete beton schutting

  Betonplaten als zowel de complete beton schutting heeft vrij weinig onderhoud nodig. Wanneer je jouw beton schutting wilt gaan reinigen, raden we je geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met reinigingsmiddelen zorg je ervoor dat de poriën van de schuttingen weer opengaan en zodoende meer vuil vasthouden. Gebruik voor het reinigen van je betonschutting water. Gebruik geen hogedrukreiniger, maar doe dit gewoon met een tuinslang of met emmers. 

  Coating

  De betonplaten worden kleurloos, oftewel in de natuurlijke kleurstelling geleverd. Nadat je jouw complete beton schutting hebt gemonteerd of hebt laten monteren, wordt de betoncoating toegepast. Je hoeft niet perse te kiezen voor betoncoating, je kunt er ook voor kiezen om jouw beton schutting zonder coating te verwerken. De betoncoating wordt geleverd in emmers van 5 liter. Wanneer je hebt gekozen voor montage door onze montageteams, neemt de monteur de coating mee, bij eigen montage, worden de coating bij je afgeleverd. De hoeveelheid coating die je nodig hebt, wordt direct online voor je gecalculeerd. Er wordt geen garantie verstrekt voor het vervagen van de kleur van de coating.

  Betonpanelen voor de laagste prijsgarantie!

  Onze betonpanelen worden aangeboden tegen de laagste prijsgarantie. Dit houdt in dat je nergens een beton schutting goedkoper zult krijgen dan bij ons! Bekijk dus snel onze goedkope betonnen schutting. Wij bieden de beton panelen aan voor €18,- per paneel. Echter komen daar natuurlijk nog betonpalen bij en eventueel andere materialen zoals de snelbeton en etc. Daarom kun je bij ons direct de prijs berekenen voor een complete schutting. Wil je onze betonnen schuttingdelen liever in het echt bekijken? Bezoek dan onze showtuin te Venlo. In onze showtuin hebben we diverse motieven gepresenteerd die je kunt komen bekijken en voelen. Welke motief betonplaten ga jij binnenkort bestellen? Bekijk onze motieven in onze showuin te Venlo. Voor meer informatie bezoek je onze contact of onze beton schutting Limburg pagina.

  Manage cookies