Sluiten

Categorieën

Filters

  Betonpalen

  Betonpalen schutting bestel je uiteraard op Schutting33.nl. Onze betonpalen schutting zijn leverbaar in verschillende hoogtematen en hebben een breedte en dikte van 11 centimeter. De betonpalen zijn een belangrijk aspect van een beton schutting of hout beton schutting. Je kunt de palen laten opvallen door een andere kleur palen te kiezen als de betonplaten. Wees vooral creatief en geef je eigen swing aan de betonpalen schutting. Je kunt de betonpalen schutting bij ons alleen als een complete schutting bestellen. Bereken direct de prijs van je schutting online of kom langs in onze showtuin te Venlo waar we graag adviseren en een offerte voor je opstellen.

  Beton schutting banner

  Wat is er allemaal mogelijk met betonpalen schutting?

  De betonpalen schutting zijn voorzien van een gleuf waar je de betonplaten in schuift. Met een leverbare hoogte vanaf 40 centimeter tot maximaal 280 centimeter, is voor elke situatie betonpalen te plaatsen. Je kunt de betonpalen, net als de betonplaten, in een iedere gewenste kleur spuiten. Wij leveren de betonpalen schutting aan in stappen van 40 centimeter (afgestemd op de betonplaten). Wil jij een andere hoogte? Dan kun je deze op een gewenste hoogte inkorten met een diamantzaag. Heb je een vraag over onze betonpalen schutting? Neem contact op met onze klantenservice wij helpen je graag verder.

  Het verwerken van betonpalen

  De betonpalen dienen geplaatst te worden door middel van snelbeton. De vuistregel is dat je per betonpaal, ongeveer twee zakken snelbeton nodig hebt (verschilt per situatie). Na 30 minuten staan de betonpalen kaarsrecht en kun je aan de slag met het plaatsen van betonplaten. We raden je aan om de betonpalen te verwerken met minimaal twee personen. De betonpalen wegen namelijk rond de 80-100 kilogram en dat is niet alleen te doen! De gat die je moet graven om de betonpalen te verwerken moet ongeveer 50 centimeter zijn. Geef altijd online de hoogte boven maaiveld aan. Wij houden dan rekening met de 50 centimeter die de grond ingaat. Dus wanneer je een schutting van 200 centimeter besteld, krijg je betonpalen van 250 centimeter, waar 50 centimeter van de grond ingaat. Vragen over het verwerken? Bekijk onze beton schutting plaatsen of hout beton schutting plaatsen handleiding of neem contact op met onze klantenservice die je graag helpt.

  Betonnen schutting palen heb je nodig voor een lange levensduur!

  Iedere (hout) beton schutting heeft betonnen schutting palen nodig met de juiste verwerking en stabilisatie. Dit is noodzakelijk omdat de kracht van de schutting worden uitgeoefend op de betonnen schutting palen. Worden de betonpalen schutting niet op de juiste verwerkt? Dan is het mogelijk dat de schutting inzakt of scheef gaat staan. Wij raden je aan om ongeveer twee zakken per betonnen schutting paal te gebruiken voor de juiste verwerking. Echter is iedere grond anders en is dit per situatie anders. Wij raden je aan om dit te laten controleren door een van onze monteurs door een meetafspraak en eventueel montage in te plannen.

  Welke schutting met betonpalen zijn er leverbaar?

  Een schutting met betonpalen is leverbaar in verschillende soorten. Als eerst kun je kiezen tussen een hout beton of beton schutting met betonpalen. Wanneer je daar een keuze uit hebt gemaakt kun je nog kiezen voor een gewenste motief voor je schutting met betonpalen. Ook kun je bij het hout kiezen voor een gewenste type hout. De betonpalen schutting zijn vervolgens te verkrijgen in dezelfde hoogte als je schutting. Je hebt drie soorten betonpalen schutting. Namelijk een tussenpaal, hoekpaal of begin/eindpaal. Eigenlijk spreekt het allemaal voor zich. De begin/eindpalen gebruik je voor aan het begin en aan het eind van de schutting. De tussenpalen gebruik je tussen de betonplaten in en de hoekpalen gebruik je als je een hoek van 90 graden wilt creëren. Dat zijn de drie betonpalen schutting die er leverbaar zijn bij Schutting33.nl. Beton schutting kopen met de juiste betonpalen doe je bij ons!

  Voordelige betonnen palen!

  De prijs van de betonnen palen is afhankelijk van de totale hoogte van jouw schutting. Wil je een beton schutting gaan plaatsen van 120 centimeter? Dan betaal je bij ons ongeveer €23,- per betonpaal schutting. Helaas kun je bij ons niet betonpalen voor schutting los verkrijgen. Wij bieden je alleen complete schuttingen aan. Wil je de betonpalen schutting aankleden? Wat dacht je ervan om LED wandverlichting op de betonnen palen te verwerken? Wij bieden je LED verlichting aan die zorgen voor een warme sfeer in jouw tuin. Benieuwd naar de betonpalen prijs? Bereken deze door de prijs van een complete betonnen schutting uit te rekenen. Wil je ons assortiment bekijken? Bezoek onze showtuin te Venlo! Voor meer informatie over onze showroom bezoek je de beton schutting Limburg pagina.

  Manage cookies