Sluiten

Categorieën

Filters

  Betonpalen schutting prijs

  De betonpalen schutting prijs is het scherpst te verkrijgen op Schutting33.nl. Wanneer je betonplaten besteld, heb je natuurlijk ook de betonpalen schutting nodig. De betonpalen schutting prijs varieert per hoogte van de paal. Onze palen van beton zijn leverbaar vanaf 40 tot maximaal 280 centimeter. Wanneer je online de maten intikt, krijg je meteen een totaalprijs te zien van jouw beton schutting inclusief de palen. Welke schutting ga jij binnenkort plaatsen? Bekijk snel ons aanbod.

  Beton schutting banner

  Betonpalen prijzen bereken

  In onze webwinkel kun je meteen stap voor stap al de materialen voor je beton schutting of houten schutting met beton bestellen. De betonpalen zijn helaas niet los te verkrijgen. Wij leveren alleen complete schutting en kunnen je daarom ook alleen complete beton schutting prijzen geven. Vul dus de gewenste afmeting in en je krijgt direct een prijs te zien van de totale kosten van je schutting! De palen zijn in drie varianten te verkrijgen. Je hebt een begin/eindpaal, tussenpaal en hoekpaal. Je krijgt standaard 2 begin/eindpalen, de tussenpalen die je nodig hebt en als je aangeeft hoeveel hoeken je gewenste schutting heeft, de hoekpalen. Een schutting bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

  De betonpalen schutting prijs bepaal je uiteindelijk helemaal zelf

  De betonpalen schutting prijs is van één factor afhankelijk, namelijk de hoogte. Kies je voor een betonpalen van 120 centimeter dan heb je natuurlijk een andere prijs dan wanneer je een betonpaal van 200 centimeter besteld. Bij het beton schutting kopen, geef je de hoogte aan en krijg je de juiste hoogte geleverd. Heb je verschillende hoogtes? Dan vul je de hoogtes per hoeveel strekkende meters je nodig hebt in. Zo krijg je uiteindelijk de complete betonplaten en betonpalen schutting prijs in je winkelmand te zien. Heb je hulp nodig bij het bereken van jouw schutting op maat? Neem contact op met onze klantenservice die je hier graag over informeert. Ook kun je onze showtuin bezoeken te Venlo. Daar helpen en adviseren je graag.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »