Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantenservice

  Showroom bezoeken

  Wil je ons assortiment in het echt bekijken? Twijfel dan niet om onze showroom te bezoeken. Wij zijn 6 dagen in de week geopend en onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

  Bezoek showroom:
  Schutting33
  Broeklaan 22
  5931 KR Venlo

  Showroom openingstijden: 
  Maandag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Dinsdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Woensdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Donderdag:09:00 - 17:00 uur
  Vrijdag:09:00 - 17:00 uur
  Zaterdag:09:00 - 15:00 uur
  Zondag:Gesloten  Je kunt onze klantenservice op verschillende manieren contacteren. Telefonisch kun je ons bereiken op 088 - 0555 333, ook kun je ervoor kiezen om onderstaand het contactformulier in te vullen of je kunt zelf een mailtje sturen naar [email protected]. Wij zijn 6 dagen telefonisch te bereiken. Maandag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur.

  Veelgestelde vragen

  Transport en levering

  1.1 Waarom zijn de kosten voor transport zo hoog?

  Het vervoeren van schuttingen is relatief duur. Betonnen schuttingpanelen en palen zijn enorm zwaar (wegen vaak duizenden kilo's) en mogen/kunnen niet vervoerd worden met standaard vrachtwagens. Om de elementen te vervoeren moet er gebruik worden gemaakt van externe speciale kooiaap vrachtwagens. Deze vrachtwagens zijn voorzien van een heftruck waarmee de elementen veilig en op de juiste manier bij de klant uitgeladen kunnen worden. Deze speciale vrachtwagens zijn schaars in Nederland en daarnaast vereisen ze een ervaren chauffeur die voldoet aan de vaardigheden. Hierdoor zijn de transportkosten relatief hoog. 

  1.2 Ik heb besteld en betaald, wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

  De geschatte levertijd staat altijd in het product vermeld en die levertijd kun je aanhouden. In die geschatte levertijd periode krijg je van ons een exacte datum en een 2 uur tijdvak (bijv. tussen 12:00 en 14:00 uur) aangereikt.

  1.3 Kan ik zelf mijn bestelling afhalen?

  Het is helaas niet mogelijk om de bestelling zelf af te halen. De fabrikant accepteert geen consumenten met personenauto's. De fabriek is alleen toegankelijk voor vrachtwagens met kooiaap. Zij kunnen en mogen de betonelementen en stenen afhalen bij de fabrikant.

  1.4 Wat als mijn bestelling niet juist, beschadigd of incompleet aankomt?

  Als eerst is het belangrijk dat, als je aanwezig bent bij levering, om de bestelling goed te controleren. Tel het aantal panelen, palen, schermen etc. zodat je zeker weet dat alle aantallen kloppen. Let wel op, beton coating en tuinpoorten worden apart geleverd, dit omdat het gevoelig is om te leveren met de zware elementen in de kooiaap vrachtwagen. Wanneer de aantallen kloppen, kun je controleren of er beschadigingen zijn. Lichte schade van de betonpalen en panelen, is niet erg. Dit is eenvoudig bij te werken door middel van een mix van zand en cement. Nadat de schutting staat, zie je hier helemaal niets meer van en het heeft ook geen invloed op de stabiliteit van de schutting. 

  Wanneer je jouw bestelling compleet hebt gecontroleerd, en er blijkt iets niet te kloppen, kun je het best z.s.m. contact met ons opnemen. Afhankelijk van het probleem gaan we een passende oplossing voor je zoeken. Let op! wacht hier niet te lang mee, hoe langer het duurt, hoe moelijker het voor ons is om uit te zoeken waar het mis is gegaan. Is je bestelling beschadigd? Dan kun je het best direct per mail een afbeelding van de beschadiging naar ons mailen: [email protected]

  Beton schutting

  2.1 Hoe lang gaat een betonnen schutting mee?

  Betonnen schuttingen hebben over het algemeen een lange levensduur, meestal tussen de 35-50 jaar, afhankelijk van de omstandigheden van de locatie.

  2.2 Kan ik een beton schutting op kleur krijgen?

  Ja, onze beton schuttingen zijn op kleur leverbaar. Je hebt twee opties. Je kunt ervoor kiezen om een antracieten beton schutting te bestellen die in het productieproces antraciet worden gemaakt. En het is ook mogelijk om een naturel beton schutting te bestellen en vervolgens d.m.v. beton coating (verf) achteraf de beton schutting op een gewenste RAL-kleur te spuiten. 

  2.3 Tot hoe hoog is de beton schutting leverbaar?

  De beton schutting met een enkelzijdige motief betonplaat is leverbaar tot 240 centimeter hoog. De beton schutting met een dubbelzijdige motief betonplaat is leverbaar tot 252 centimeter hoog.

  2.4 Zijn betonnen schuttingen duurzaam?

  Ja, betonnen schuttingen zijn over het algemeen zeer duurzaam en kunnen bestand zijn tegen weer en wind, evenals tegen insecten en verrotting.

  2.5 Kan een betonnen schutting gemakkelijk worden gemonteerd?

  Betonnen schuttingen zijn over het algemeen zwaar en kunnen enige tijd en moeite vergen om te monteren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de fundering stevig genoeg is om het gewicht van de schutting te dragen, en om de schuttingpanelen nauwkeurig te plaatsen om ervoor te zorgen dat ze goed aansluiten. Bekijk onze montagehandleiding voor stap voor stap instructies.

  2.6 Zijn betonnen schuttingen geluidsisolerend?

  Betonnen schuttingen kunnen helpen om geluid van buitenaf te dempen, afhankelijk van de hoogte van de schutting.

  Neem contact op

  * Verplichte velden
  Manage cookies