Sluiten

Categorieën

Filters

  Duo Beton schutting Romaans Antraciet

  €70,95

  Levertijd: 3-4 weken

  Duo beton schutting Romaans Antraciet; Een prachtige moderne betonschutting. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen . Binnen een aantal eenvoudige stappen super snel naar een maa... Toon meer
  1: Vul de afmeting in

  Vul onderstaand de lengte en hoogte in van de schutting in centimeters. Het aantal panelen en bijbehorende betonpalen worden automatisch berekend. Voer hierbij de complete lengte in, eventuele hoeken kunnen binnen stap 2 aangegeven worden.

  De betonplaten hebben een standaard afmeting van 186 cm breed en 36 cm hoog (186x36x4). Aan de hand van de afmetingen leveren wij de benodigde hoeveelheid ‘volle’ panelen en standaard betonpalen. Kort de panelen en betonpalen zelf op maat in. Maak je gebruik van onze montagepartner, dan wordt dit uiteraard allemaal geregeld. Houdt ook rekening met een extra (netto) lengte van 5 cm per betonpaal. De betonpalen zijn 12x12 cm.

  LET OP: Kies je voor een hoogte lager dan 180 cm? Dan dien jij (of de monteur) de betonpaal op een gewenste hoogte te snijden. De minimale hoogte van een paal (boven maaiveld) is 180 cm. Deze kun je eenvoudig inkorten naar een gewenste hoogte.

  CM
  Min: 186cm, max: 10000cm
  CM
  Min: 36cm, max: 252cm
  2: Selecteer het aantal hoeken


  Geef hier aan of er sprake is van één of meerdere hoeken, en als dat het geval is, geef dan aan hoeveel hoeken er zijn. Per hoek wordt een tussenpaal omgeruild voor een hoekpaal. Wil je een andere opzet van de schutting of plaats je bijvoorbeeld een tuinpoort? Vergeet dat niet de extra losse palen bij te bestellen.

  3: Kies voor een afwerklat


  Voor een extra mooie afwerking kun je hier kiezen voor een afwerklat. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal afwerklatten al berekend. De afwerklatten zijn precies afgestemd op de schutting panelen en worden in ‘volle lengtes’ geleverd.

  Piramide
  +
  Meerprijs
  Vlak
  +
  Meerprijs
  Geen afwerklat
  4: Snelbeton mee bestellen?


  Bestel meteen de juiste hoeveelheid snelbeton mee voor de montage van de betonpalen. Per betonpaal zijn er twee zakken snelbeton nodig voor een stabiele montage. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal zakken snelbeton al berekend.

  Ja
  +
  Meerprijs
  Nee
  5: Schanskorf toepassen?


  De schanskorven die je besteld worden compleet gemonteerd geleverd inclusief stabilisatiebuizen en tussenschotten om te voorkomen dat de schanskorven gaan uitbollen. In de volgende stap kun je kiezen voor een gewenste schanskorfvulling.

  LET OP: De totale lengte van je schutting veranderd door de keuze van schanskorven niet. De door jouw gewenste schanskorven vervangen een deel van de beton schutting. Bijvoorbeeld: Heb je bij stap 1 een lengte ingevuld van 10 meter, dan ontvang je nog steeds dezelfde totale lengte schutting geleverd met de keuze van de schanskorven inbegrepen.

  1 x Schanskorf 1 meter
  +
  €369,00
  1 x Schanskorf 2 meter
  +
  €449,00
  2 x Schanskorf 1 meter
  +
  €719,00
  2 x Schanskorf 2 meter
  +
  €889,00
  Geen schanskorf
  6: Tuindeur mee bestellen?


  Bestel meteen een tuindeur mee. Alle tuindeuren worden geleverd inclusief deurbeslag, hang- en sluitwerk en cilinderslot.

  Let op: de tuindeur komt hierbij niet met 1 extra betonpaal. Heb je een extra betonpaal nodig voor de tuindeur? Bestel deze los onder de categorie "diverse". De afmeting van de eventuele tuindeur wordt apart van de ingegeven afmeting bij Stap 1 gecalculeerd. Bijvoorbeeld; heb je bij Stap 1 een lengte ingevuld van 10 meter, dan ontvang je nog steeds dezelfde lengte schutting + de afmeting van de tuindeur.

  Alu - Antraciet - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Antraciet - Antraciet - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Antraciet - Antraciet - 90x195 centimeter
  +
  €419,95
  Alu - Rock - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Alu - Rock - 90x195 centimeter
  +
  €419,95
  Antraciet - Rock - 90x180 centimeter
  +
  €389,95
  Antraciet - Rock - 90x195 centimeter
  +
  €419,95
  Geen tuindeur
  €70,95

  Levertijd: 3-4 weken

  • Geleverd door vrachtwagen met kooiaap
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Bekijk de schuttingen in onze showroom
  • Compleet naar wens online samenstellen

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Sublieme strakke print van motief wegens productieproces
  • Dubbelzijdige schutting met één plaat
  • Nauwelijks tot geen onderhoud nodig
  • Goedkoper in vergelijking met hout schutting
  • Ideaal te combineren met hout schermen of schanskorven
  • In alle RAL-kleuren leverbaar
  • Lange levensduur (tientallen jaren)
  • Enorm zwaar en hierdoor moeilijk te verwerken

  Toon meer

  Productomschrijving

  Duo beton schutting Romaans Antraciet; Een prachtige moderne betonschutting. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen . Binnen een aantal eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk betonnen schutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen voor een enkel- of dubbelzijdig schutting, alle RAL kleuren en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Direct aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: Binnen een aantal weken (zie actuele levertijd hierboven) de duo beton schutting Romaans Antraciet al in huis.

  Zowel de schutting panelen als de palen worden voorbehandeld in een antraciet grijze kleurstelling. Deze voorbehandeling zorgt ervoor dat je de schutting achteraf niet meer hoeft te coaten in een bepaalde kleurstelling. Echter de voorbehandeling is een kleurstelling welke in het beton wordt gemengd bij de productie. Dit geeft hierin de antraciet grijze kleurstelling als eindresultaat. Echter vergelijk een voorbehandeling niet als een gecoat eindresultaat. De voorbehandeling geeft hierin geen gelijkmatig oppervlakte zoals een gecoate schutting, maar heeft een "wolk-effect" als oppervlakte. De voorbehandeling zal ook sneller in de loop der tijd gaan vervagen door de weersinvloeden ten op zichtte van een gecoate schutting. Dit is sterk afhankelijk van de plaats van de schutting.

  Toon meer

  Specificaties

  Materiaal
  Beton
  Standaard kleur
  Naturel of antraciet beton
  Motief
  Tweezijdig
  Dubbelzijdig
  Standaard beide zijde motief
  Messing en groefverbinding
  Ja
  Betonplaat bewapend?
  Ja
  Lengte betonplaat
  184 centimeter
  Hoogte betonplaat
  26 of 36 centimeter
  Dikte betonplaat
  +/- 4 centimeter
  Gewicht per betonplaat 26 centimeter
  40 kilogram
  Gewicht per betonplaat 36 centimeter
  50 kilogram
  Betonpaal bewapend?
  Ja
  Hoogte betonpaal
  Afhankelijk van hoogte schutting
  Afmeting betonpaal
  11 x 11 centimeter
  Extra overlengte (fundering) betonpaal
  +/- 50 centimeter
  Gewicht per betonpaal
  Afhankelijk van hoogte betonpaal
  Gewicht per betonpaal van 2 meter hoog
  90 kilogram
  Voegmortel
  Optioneel
  Snelbeton
  Optioneel
  Beton coating
  Optioneel
  Beton coating kleuren
  Alle RAL-kleuren leverbaar
  Beton paalmutsen
  Optioneel
  Beton afwerklatten
  Optioneel
  Vorm paalmutsen en afwerklatten
  Piramide of vlak
  Aanwezig in de showroom
  Ja

  Toon meer

  Manage cookies