Sluiten

Categorieën

Filters

  Hout beton schutting Duo Slate Antraciet

  €225,-

  Levertijd: 3-4 weken

  Hout beton schutting Duo Slate Antraciet; Een prachtige hout beton schutting. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen. Ook ontvang je bij Schutting33 de scherpste prijs. Binnen ee... Toon meer
  1: Vul de afmeting in

  Vul onderstaand de lengte in van de schutting in centimeters. Het aantal platen, houtenschermen en bijbehorende betonpalen worden automatisch berekend. LET OP: Vul bij de hoogte altijd 200 centimeter in. De hout beton schutting wordt namelijk alleen op een hoogte van 200 centimeter geleverd.

  Houdt ook rekening met een extra (netto) lengte van 7,5 cm per betonpaal. Bereken hoeveel betonpalen je krijgt door deze formule te gebruiken: lengte schutting in meters : 2 + 1 = het aantal palen. Bijvoorbeeld voor een schutting van 10 meter is de formule: 10 : 2 + 1 = 6 betonpalen. Kom je uit op een kommagetal? Rond altijd (op hele betonpalen) naar boven af.

  CM
  Min: 200cm, max: 3000cm
  CM
  Min: 200cm, max: 200cm
  2: Kies het gewenste tuinscherm
  Geïmpregneerd - Horizontaal
  Geïmpregneerd - Verticaal
  +
  Meerprijs
  3: Kies het aantal hoeken


  Geef hier aan of er sprake is van één of meerdere hoeken, en als dat het geval is, geef dan aan hoeveel hoeken er zijn. Per hoek wordt een tussenpaal omgeruild voor een hoekpaal. Wil je een andere opzet van de schutting of plaats je bijvoorbeeld een tuinpoort? Vergeet dat niet de extra losse palen bij te bestellen.

  4: Kies je voor een afwerklat?


  Voor een extra mooie afwerking kun je kiezen voor een afwerklat. Zeker in het geval van een dubbelzijdige schutting, zorg je met een afwerklat voor een mooie(re) overgang van betonpaneel naar houten tuinscherm. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal afwerklatten al voor je berekend. De afwerklatten zijn precies afgestemd op de schutting panelen en worden in ‘volle lengtes’ geleverd.

  Ja
  +
  Meerprijs
  Nee
  5: Snelbeton mee bestellen?


  Bestel meteen de juiste hoeveelheid snelbeton mee voor de montage van de betonpalen. Per betonpaal zijn er twee zakken snelbeton nodig voor een stabiele montage. Aan de hand van de afmetingen (stap 1) hebben wij het aantal zakken snelbeton al berekend.

  Ja
  +
  Meerprijs
  Nee
  6: Tuindeur mee bestellen?


  Bestel meteen een tuindeur mee. Alle tuindeuren worden geleverd inclusief deurbeslag, hang- en sluitwerk en cilinderslot.

  Let op: de tuindeur komt hierbij niet met 1 extra betonpaal. Heb je een extra betonpaal nodig voor de tuindeur? Bestel deze los onder de categorie "diverse". De afmeting van de eventuele tuindeur wordt apart van de ingegeven afmeting bij Stap 1 gecalculeerd. Bijvoorbeeld; heb je bij Stap 1 een lengte ingevuld van 10 meter, dan ontvang je nog steeds dezelfde lengte schutting + de afmeting van de tuindeur.

  Tuindeur - 90 centimeter
  +
  €289,00
  Tuindeur - 100 centimeter
  +
  €299,00
  Tuindeur - 110 centimeter
  +
  €319,00
  Tuindeur - 120 centimeter
  +
  €329,00
  Mix match Antraciet tuindeur - 174 centimeter
  +
  €419,00
  Mix match Antraciet tuindeur - 189 centimeter
  +
  €469,00
  Mix match Alu Blank tuindeur - 174 centimeter
  +
  €419,00
  Mix match Alu Blank tuindeur - 189 centimeter
  +
  €469,00
  Geen tuindeur
  €225,-

  Levertijd: 3-4 weken

  • Geleverd door vrachtwagen met kooiaap
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Bekijk de schuttingen in onze showroom
  • Compleet naar wens online samenstellen

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Subliem strakke print van motief wegens productieproces
  • Dubbelzijdige motief met 1 betonplaat
  • Natuurlijke uitstraling
  • Alle RAL-kleuren leverbaar
  • Tuinscherm heeft onderhoud nodig en verkleurd door de jaren
  • Lichte doorkijk door de houtschermen
  • Kortere levensduur dan een beton schutting

  Toon meer

  Productomschrijving

  Hout beton schutting Duo Slate Antraciet; Een prachtige hout beton schutting. Deze schutting heeft een elegante en tijdloze uitstraling, is van topkwaliteit en geheel naar wens samen te stellen. Ook ontvang je bij Schutting33 de scherpste prijs. Binnen een aantal eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk hout betonschutting. Naast de gewenste afmetingen kun je kiezen voor een enkel- of dubbelzijdig schutting, de gewenste behandeling van het grenen hout en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Direct aan de slag? Bestel dan alle montage materialen mee. En ook niet onbelangrijk: binnen een aantal weken (zie actuele levertijden hierboven) ontvang je de hout beton schutting Duo Slate Antraciet al in huis.

  Zowel de schutting panelen als de palen worden voorbehandeld in een antraciet grijze kleurstelling. Deze voorbehandeling zorgt ervoor dat je de schutting achteraf niet meer hoeft te coaten in een bepaalde kleurstelling. Echter de voorbehandeling is een kleurstelling welke in het beton wordt gemengd bij de productie. Dit geeft hierin de antraciet grijze kleurstelling als eindresultaat. Echter vergelijk een voorbehandeling niet als een gecoat eindresultaat. De voorbehandeling geeft hierin geen gelijkmatig oppervlakte zoals een gecoate schutting, maar heeft een "wolk-effect" als oppervlakte. De voorbehandeling zal ook sneller in de loop der tijd gaan vervagen door de weersinvloeden ten op zichtte van een gecoate schutting. Dit is sterk afhankelijk van de plaats van de schutting.

  Let op: De hout beton schutting staat niet gepresenteerd in onze showtuin. Je kunt wel de beton schutting en schanskorven bekijken.

  Toon meer

  Specificaties

  Materiaal scherm
  Grenen geïmpregneerd
  Aantal planken scherm
  19 planks
  Verwerking
  Zowel horizontaal als verticaal mogelijk
  Koplat
  Ja
  Formaat tuinscherm
  180 x 185 centimeter
  Materiaal onderplaat
  Beton
  Standaard betonkleur
  Antraciet beton
  Motief
  Dubbelzijdig
  Messing en groefverbinding
  Ja
  Betonplaat bewapend?
  Ja
  Betonplaat lengte
  184 centimeter
  Betonplaat hoogte
  26 of 36 centimeter
  Betonplaat dikte
  +/- 4 centimeter
  Betonplaat gewicht 26 centimeter
  40 kilogram
  Betonplaat gewicht 36 centimeter
  50 kilogram
  Betonpaal bewapend?
  Ja
  Betonpaal lengte
  250 centimeter (200 cm boven maaiveld)
  Betonpaal formaat
  11 x 11 centimeter
  Betonpaal gewicht
  90 kilogram
  Snelbeton
  Optioneel
  Beton coating
  Niet mogelijk
  Beton coating kleuren
  Niet mogelijk
  Aanwezig in de showroom
  Nee

  Toon meer

  Manage cookies