Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Beton schutting antraciet

  De beton schutting antraciet is een van de meest verkochte schuttingen. Dit is natuurlijk niet zomaar, de beton schutting antraciet heeft een moderne, prachtige uitstraling die met geen andere schutting kunt evenaren. Je kunt kiezen uit iedere antraciete RAL-kleur. De meest gekozen RAL-kleuren voor antraciet zijn de RAL 7016 en RAL 7011. Deze RAL-kleuren kun je allebei bekijken in onze showtuin. Daar hebben we ook andere kleurstellingen gepresenteerd. Kies jij voor een beton schutting antraciet of is een andere kleur toch meer iets voor jou? Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showtuin!

  Beton schutting banner

  Langdurig genieten van jouw nieuwe schutting? Kies voor beton coating

  Heb je de tuinschutting beton geplaatst (zie beton schutting plaatsen voor uitleg) en wil je zo lang mogelijk genieten van jouw nieuwe schutting? Behandel dan de betonschutting achteraf met onze beton coating op een gewenste RAL-kleur. Zoals eerder aangegeven is de antraciet kleur erg populair, maar je kunt in feite alle kleuren van de regenboog kiezen. De beton coating geef je schutting niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgt ook voor een beschermlaag. In onze online opties hebben we de vijf meest gekozen RAL-kleuren voor je genoteerd. Wil je een andere kleur dan moet je dit na je bestelling per e-mail toesturen. Wacht niet langer, stel je schutting op maat samen en bestel eenvoudig online!

  Schutting antraciet; een schitterend modern eindresultaat!

  Een schutting antraciet geeft jouw tuin direct en moderne uitstraling. Je zou denken dat een schutting antraciet geen gezicht zou zijn in een tuin gevuld met bloemen en planten. Echter is niets minder waar, de eindresultaat is namelijk geweldig. De antracieten schutting zorgt ervoor dat de aandacht gaat naar de prachtige planten in jouw tuin. Ook kun je bijvoorbeeld een hout beton schutting plaatsen met een antracieten onderplaat. Zo heb je toch het oude vertrouwde hout maar dan met de voordelen van beton. Naast de schutting antraciet betonplaten, kun je ook kiezen voor de betonpalen schutting antraciet.

  Een beton schutting antraciet op maat is mogelijk!

  Een beton schutting antraciet op maat is bij ons gewoon mogelijk. Als eerst kun je kiezen voor een afmeting naar keuze. Deze wordt (wanneer je kiest voor montage) ter plaatse geheel op maat voor je ingekort. Ook kun je kiezen voor een enkel- of dubbelzijdige motief, een afwerklat, eventuele LED verlichting en tuindeur. Wanneer je jouw beton schutting antraciet compleet op maat hebt samengesteld, kun je deze online gaan bestellen. Wij garanderen je een goedkope betonnen schutting of schuttingen hout beton van de beste kwaliteit. Zie je de beton schutting antraciet ergens goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug!

  Manage cookies