Sluiten

Categorieën

Filters
  Vrijdag 5 Januari 2024

  De betonnen schuttingen van Schutting33.nl

  In ons assortiment vind je twee soorten betonnen schuttingen: de enkelzijdige en de duo (dubbelzijdige) betonnen schutting. Deze schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende motieven. De enkelzijdige schutting heeft aan één zijde een motief, wat betekent dat de andere kant van het paneel niet is afgewerkt of geen motief heeft. Een aanrader wanneer een zijde van de schutting voor niemand zichtbaar is. De onafgewerkte zijde is verstopt en je bespaart omdat de enkelzijdige motief paneel goedkoper is. De duo betonnen schutting heeft aan beide zijden van het paneel een motief en wordt vaak gekozen door buren als erfafscheiding.

  De verschillende motieven van Schutting33.nl

  In ons assortiment hebben we momenteel 15 motieven waar je uit kunt kiezen. Het assortiment is uitgebreid, waardoor er voor iedereen een motief naar wens te vinden is. Het meest gekozen motief binnen ons assortiment is de Prestige Glad (enkelzijdig) ofwel Blokhut voor de duo betonnen schutting. Het Prestige Glad/Blokhut-model heeft een moderne uitstraling en wordt vaak gecoat in RAL 7016 Antraciet. Als je een klassieke uitstraling wilt, kun je kiezen voor het Rabat Hout/Prestige motief. Dit motief heeft de oppervlakte en structuur van hout, wat zorgt voor een prachtige houtlook. Wil je iets anders? Dan kun je kiezen uit nog 13 andere motieven!

  Goedkoop & A-kwaliteit; Direct een prijs online op Schutting33.nl!

  De betonpanelen binnen ons assortiment zijn allemaal bewapend en gaan dus tientallen jaren mee. Je kunt direct online jouw betonnen schutting naar wens samenstellen, en je ziet dan ook direct de prijzen wanneer je de 9 stappen doorloopt om je betonnen schutting te personaliseren. Je kunt de schutting online bestellen, maar je kunt de configurator ook gebruiken als een offertetool zodat je weet wat jouw schutting ongeveer gaat kosten. Wil je de schutting zien of wil je advies op maat? Dan kun je uiteraard langskomen in onze showroom te Venlo. Daar zijn we 6 dagen per week geopend en helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

  Combineer beton schutting met een houten scherm

  Wil jij de duurzaamheid van beton maar toch de natuurlijke uitstraling van hout? Dan kun je ook kiezen voor houten beton schuttingen. Deze schuttingen worden geplaatst met een houten scherm, 1 of 2 betonpanelen en met betonnen palen. Het beton zorgt ervoor dat je een stevige schutting hebt die minder onderhoud nodig heeft omdat het hout niet in contact komt met de ondergrond. Het hout zorgt ervoor dat je toch de stijlvolle en unieke uitstraling blijft behouden van hout. Net zoals de beton schutting kun je de hout beton schutting ook online samenstellen en eventueel bestellen. Doorloop de 7 stappen online en je krijgt direct een prijs te zien van jouw hout beton schutting op maat!

  Recente artikelen

  Manage cookies