Sluiten

Categorieën

Filters

  Betonnen schuttingpalen

  Betonnen schuttingpalen zijn de belangrijkste aspect van een betonnen schutting. Wanneer de betonnen schuttingpalen niet goed worden verwerkt, kun je de betonplaten ook niet plaatsen. De schuttingpalen van beton zijn de fundering van een oersterke schutting. Je kunt hierdoor een schutting toepassen met betonplaten, een schanskorf schutting of een combinatie van een houten tuinscherm met betonplaten (zie: beton hout schutting).

  Beton schutting banner

  Betonnen schuttingpalen verwerken

  De betonnen schuttingpalen zijn voorzien van een gleuf (minimaal 40 centimeter tot maximaal 280 centimeter) waardoor je zowel de betonplaten als een houten scherm eenvoudig kunt bevestigen. De betonpalen schutting kun je - na plaatsing - in een iedere RAL-kleur coaten voor een sublieme eindresultaat. De betonnen schuttingpalen dienen geplaatst te worden met snelbeton. Snelbeton kun je eenvoudig en snel via onze webwinkel bestellen. Voor het plaatsen van de betonpalen schutting is een gat van 30x30 centimeter nodig waarin je vervolgens de betonpaal in afstort. De diepte van het gat dient ongeveer 40-50 centimeter te zijn.

  Vertil je niet aan een schuttingpaal beton

  Een schuttingpaal beton weegt al gauw, bij een tuinschutting beton van 200 centimeter hoog, rond de 80-100 kilogram. Daarom raden we je zeker af om zelf een beton schutting te gaan plaatsen. Raakt een betonnen schuttingpaal beschadigd bij het verwerken? Geen punt, door middel van witzand gemengd met cement creëer je een papje waarmee je vervolgens de beschadigde betonnen schuttingpalen kunt herstellen. Na het spuiten van de beton schutting zie je hier niets meer van. Wat kost een betonnen schutting? Bekijk onze beton schutting prijzen.

  Betonnen schuttingpaal; Vergeet niet de snelbeton!

  Wanneer je een betonnen schuttingpaal wilt gaan plaatsen, heb je snelbeton nodig om deze af te storten. Per betonpaal, heb je ongeveer twee snelbeton zakken nodig. De snelbeton is binnen 30 minuten opgedroogd en de betonnen schuttingpalen zijn geheel stabiel. Wanneer je een beton schutting plaatsen gaat, dien je eerst de palen te plaatsen. Wanneer je alle betonnen schuttingpalen hebt geplaatst, kun je de platen in de palen schuiven. Heb je nog enige vragen over het monteren van een tuinafscheiding beton? Dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice, die je graag verder helpt.

  Manage cookies