Sluiten

Categorieën

Filters

  Tuinafscheiding beton

  Met een tuinafscheiding beton hou je tijd over. Schutting33 levert diverse betonnen tuinafscheidingen. Binnen ons aanbod kun je een keuze maken uit 13 motieven betonplaten. Deze betonplaten en betonpalen schutting kunnen gespoten worden in een RAL-kleur naar keuze. Wanneer je de betonnen tuinafscheiding op kleur spuit, heeft het ook als voordeel dat je deze coat en hierdoor langer meegaat. De tuinafscheiding beton is onderhoudsvrij, zo kun je zorgeloos genieten in de tuin en hoef je niet zorgen te maken over de eventuele werkzaamheden die bij andere schuttingen wel komen kijken!

  Beton schutting banner

  Onderhoudsvrij en andere voordelen met een betonnen afscheiding

  Een betonnen afscheiding zorgt niet alleen voor een onderhoudsvrije afscheiding. De betonschutting heeft namelijk ook nog andere voordelen. Zo is het ook nog eens ideaal voor privacy, zorgt het voor reductie van geluid, is het isolerend en een verrijking van de tuin! De tuinafscheiding beton heeft erg veel voordelen en wordt daarom ook steeds vaker toegepast als omheining. De enige minpunt die de tuinafscheiding beton vroeger had is dat deze niet op kleur werd gespoten. Daardoor ontstond er een saai, depressieve uitstraling in de tuin door de beton kleur. Echter is dit tegenwoordig natuurlijk niet meer zo en is de tuinafscheiding beton in alle kleuren te verkrijgen. De beton schutting antraciet is de populairste schutting.

  Een tuinafscheiding beton bestel je één keer en nooit meer!

  Raak je ook gefrustreerd door de jaarlijkse onderhoud van een houten schutting? Overweeg dan om een tuinafscheiding beton te plaatsen. Elke 3 á 4 jaar de schutting weer opnieuw verven of een houten plank vervangen is bij een beton schutting verleden tijd! Beton schutting plaatsen doe je eenvoudig zelf met onze montagehandleiding of je laten het plaatsen door een van onze montageteams en je hoeft de schutting nooit meer iets aan de schutting te doen! Hoogstens maak je eens in de zoveel maanden de vuiligheid schoon met een tuinslang en de tuinafscheiding beton ziet er weer als nieuw uit! Ook is het zo dat je een tuinafscheiding beton vaak maar een keer besteld. De schutting gaat tientallen jaren mee. De voordelen van een beton tuinafscheiding stapelen zich op! Welke motief vind jij het mooist? Bekijk snel ons online aanbod.

  Betonnen tuinafscheiding compleet op maat

  Een betonnen tuinafscheiding heeft diverse soorten mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende creatieve manieren waarop je een betonnen tuinafscheiding kunt gaan toepassen in de tuin. Je kunt het beton ook bijvoorbeeld gaan combineren met hout (bekijk onze hout beton schutting), composiet of schanskorven. Het beton is bewapend met staal waardoor je de tuinafscheiding beton tot wel een hoogte van 280 centimeter kunt gaan monteren. De betonplaten komen aan op standaard maten van 2x0,4 meter. Echter kun je de betonplaten eenvoudig zelf inkorten. Laten je het door een van onze montageteams monteren? Dan doen zij dit uiteraard voor je. Zo kun je op de centimeter nauwkeurig een tuinafscheiding beton op maat creëren.

  Erfscheiding van groot belang bij een beton schutting

  Heb je besloten om een tuinschutting beton te gaan bestellen en te gaan plaatsen? Bekijk dus altijd vooraf goed naar de aanwezige erfscheiding tussen de buren. Ons advies is tevens om dit altijd te communiceren of vast te leggen op papier zodat er nooit achteraf een discussie ontstaat over de erfscheiding. Twijfels? Laat je adviseren door het kadasterregister! Zo weet je zeker dat je de juiste gegevens hebt en aan de slag kunt met het bestellen van een tuinafscheiding beton. Wil je onze tuinafscheiding beton in het echt zien? Bezoek onze beton schutting Limburg showtuin. Daar hebben we verschillende schuttingen gepresenteerd en adviseren we je ook graag over kadasterregister, schuttingen en andere vragen die je eventueel hebt.

  Manage cookies