Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Beton schutting

  Wil jij een beton schutting bestellen? Bij Schutting33 vind je een uitgebreid assortiment van beton schutting panelen. Door de diversiteit aan beton schutting panelen zoals houtmotief, steenmotief of modern, is er voor iedere tuin wens een uitweg. Wanneer je een beton schutting besteld op Schutting33 ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie en Toon meer

  Type

  Betonplaat

  Motief

  37 Producten
  Duo Beton schutting Rustiek Antraciet

  Duo Beton schutting Rustiek Antraciet

  Duo beton schutting Rustiek Antraciet; Een prach...
  Leverbaar in alle RAL-kleuren
  Beton schutting Vlecht

  Beton schutting Vlecht

  Beton schutting Vlecht; Een prachtige moderne sc...
  Leverbaar in alle RAL-kleuren
  Beton schutting Slate

  Beton schutting Slate

  Beton schutting Slate; Een prachtige moderne sch...
  Duo Beton schutting Romaans Antraciet

  Duo Beton schutting Romaans Antraciet

  Duo beton schutting Romaans Antraciet; Een prach...

  Wil jij een beton schutting bestellen? Bij Schutting33 vind je een uitgebreid assortiment van beton schutting panelen. Door de diversiteit aan beton schutting panelen zoals houtmotief, steenmotief of modern, is er voor iedere tuin wens een uitweg. Wanneer je een beton schutting besteld op Schutting33 ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie en een snelle levering van een aantal weken (zie actuele levertijden in het product). Wil jij onze betonnen schuttingen in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showtuin, waar we verschillende motieven gepresenteerd hebben. Onze showtuin is in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken!

  Beton schutting aanbod van Schutting33

  Binnen ons aanbod maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve betonschutting panelen en palen. De panelen als zowel de betonnen schuttingpalen zijn bewapend en zorgen voor de juiste stabiliteit. Met ons beton ben je verzekerd dat jouw schutting met beton zelfs met de slechtste weer netjes op zijn plek blijft staan. Een beton schutting heeft verder geen fundering nodig, echter moeten de betonpalen wel afgestort worden met snelbeton. Een gedeelte van 2 meter beton schutting weegt ca. 500-600 kilogram. Wanneer je te maken hebben met deze gewichten, is de juiste stabiliteit belangrijk. Nadat de beton schutting is geplaatst, raden we je aan om deze af te werken. Voeg de betonpanelen als palen af voor een egale oppervlakte en om klapperende panelen te voorkomen. Nadat je dat hebt gedaan, kun je als finishing touch nog de RAL-kleur beton coating aanbrengen.

  Onderhoud van een beton schutting

  Een beton schutting heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Wanneer je kiest om een beton schutting op kleur te nemen, zorg je voor extra bescherming door de betoncoating. Het enige wat je eens in de zoveel tijd kunt doen is vuiligheid wegspoelen met water. Verder gaan betonnen schuttingen tientallen jaren mee en hoef je je voor een hele lang geen druk te maken over de levensduur van je betonschuttingen. Een beton schutting is de ideale keuze omdat je naast een onderhoudsvrije schutting, ook een goedkope en moderne schutting kiest. Kies een motief die past bij jouw wensen. Je kunt o.a. kiezen voor houtmotieven en steenmotieven.

  Een beton schutting tegen een scherpe prijs

  Een beton paneel voor een beton schutting varieert van prijs binnen ons assortiment. Echter hoef je bij ons niet de benodigde betonplaten en palen uit te rekenen. Online hebben we een handige prijscalculator. Met de prijscalculator kun je direct de beton schutting prijzen berekenen. Binnen enkele minuten heb je de totaalprijs van jouw schutting beton. Doorloop de 9 stappen, met als de 1ste stap, het gewenste formaat van je betonnen schuttingen. Wanneer je in de 1ste stap de lengte en hoogte (in centimeters) invult, krijg je direct de beginprijs te zien. Vervolgens doorloop je de 8 resterende stappen voor een betonnen schutting op maat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afwerklat, tuindeur of een betoncoating RAL-kleur voor jouw schutting van beton (tegenwoordig is de antraciet beton schutting erg populair). Bestel jouw beton schutting direct online of kies ervoor om het eerst te laten inmeten door een montageteam die ook de beton schutting plaatsen voor je! Tip: Bekijk ook eens onze hout beton schuttingen

  Betonschutting met beide zijde een motief?

  Een betonschutting kun je enkel of dubbelzijdig plaatsen. Bij de keuze voor dubbelzijdig, worden twee betonplaten met de rug tegen elkaar verwerkt. Zo heb je aan beide kanten een motief. Wanneer je kiest voor enkelzijdig, wordt er een enkele betonplaat verwerkt. Een zijde van de schutting is dan glad en zonder motief. Wanneer je tussen twee woningen een betonschutting wilt gaan plaatsen, raden we je zeker aan om dit met de buren te bespreken. Zo kunnen jullie kiezen voor een dubbelzijdige schutting met beton en kunnen de kosten worden opgesplitst. Gaan de buren niet akkoord, dan kun je kiezen voor enkelzijdige betonschuttingen.

  Betonnen schutting geleverd binnen een aantal weken

  Een betonnen schutting is bij ons binnen een aantal weken (zie actuele levertijden in het product) op een gewenste adres in Nederland geleverd. Wij maken gebruik van kooiaap vrachtwagens die de schutting beton met een kleine heftruck bij je leveren. Vooraf bespreken wij uiteraard of de afleverdatum schikt. Wanneer er niemand thuis is, is het ook mogelijk om de beton schutting op een veilige locatie te lossen. Dit wordt allemaal van te voren besproken. De beton onderdelen worden allemaal als pakketten veilig op houten balken geleverd. Onze betonnen schuttingen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en de betoncoating wordt dan ook meegeleverd bij de door jouw bestelde betonnen schutting. Ga jij binnenkort een betonnen schutting samenstellen? Klik hierboven op een motief en ga direct een betonschutting op maat configureren!

  Manage cookies