Sluiten

Categorieën

Filters

  Een schutting kopen doe je natuurlijk bij Schuting33.nl!

  Een schutting is vaak een belangrijk onderdeel van je tuin. Met de schutting markeer je de grens tussen je tuin en die van je eventuele buren of gemeentegrond. Een schutting kun je, afhankelijke van het type schutting, gemakkelijk zelf plaatsen. Echter bij de keuze van een beton schutting, aluminium schutting of schanskorf wordt in de regel vaak de montage oftewel het plaatsen van een schutting uitbesteed aan een montagebedrijf wegens het behoorlijke gewicht van de schuttingen. Bepaal altijd vooraf welke keuze schutting je wilt toepassen en welke afmetingen (lengte x hoogte) de schutting uiteindelijk zal krijgen. Er komt dus het een en ander bij kijken als je een schutting wilt bestellen en gaat plaatsen. Waar komt de schutting precies? Welk materiaalkeuze gebruik je voor de schutting? Kortom; laat je vooraf goed informeren omtrent de diversiteit en voor- en nadelen van een schutting.

  Stel je eigen beton schutting samen en bestel het eenvoudig online

  Een beton schutting aanschaffen is heden ten dage helemaal niet zo moeilijk meer bij Schutting33.nl! Je hoeft geen offertes aan te vragen bij ons, vul gewoon simpelweg de hoogte en lengte van je beton schutting in en krijg direct de prijsstelling van je schutting. Let op, in de prijs zitten ook de betonpalen verwerkt. Vervolgens ga je naar de volgende stap, hier kies je of je jouw beton schutting enkel of dubbelzijdig wilt hebben. Bij stap 3 kan je kiezen of je jouw beton schutting onbehandeld of behandeld wilt hebben. Vervolgens wordt er gevraagd of je hars of beton coating wilt toepassen (afhankelijk van je onbehandeld/behandeld keuze) op je beton schutting. Wil je dat niet dan kan je ook geen hars of beton coating selecteren. Als laatst wordt er nog gevraagd of je schutting verlichting wilt toepassen. Zodra je alle stappen hebt doorlopen, zie je de samenvatting van je samengestelde beton schutting. Bij deze overzicht kan je kiezen of je jouw beton schutting in de winkelmand wilt plaatsen. Bekijk ook eens onze beton schutting prijzen pagina voor meer informatie.

  Aluminium schutting voor een moderne uitstraling

  Een aluminium schutting lijkt wel bij iedereen in de smaak te vallen. De aluminium schutting heeft een rustige en hedendaagse uitstraling die iedereen wel ziet zitten. Daarom krijgen we steeds meer vraag naar de aluminium schutting. Natuurlijk is dit niet de enige plus punt van de aluminium schutting, de schutting zorgt voor uitstekende privacy in je tuin en is ook nog eens compleet onderhoudsvrij. De aluminium schutting is in drie kleuren te verkrijgen, namelijk de RAL9001 gebroken wit, RAL9016 wit en de RAL7016 antraciet. In tegenstelling tot vele andere schuttingen is de aluminium schutting het gemakkelijkste te monteren door de aanwezige mes en groef zijde. Daardoor zijn de aluminium rabatdelen moeiteloos in elkaar te schuiven met de aluminium schuttingpalen.

  Durf te combineren en ga voor schanskorven

  Schanskorven zijn ideaal te gebruiken in combinatie met andere schuttingen. Zo kan je een uitstekend effect creëren in je tuin, die velen andere niet hebben. De mogelijkheden bij schanskorven zijn eindeloos, je kan kiezen voor verschillende soorten stenen, afmetingen en combinaties. Vergeet niet de meegeleverde stabilisatie stangetjes toe te passen, zodat je schutting in perfecte vorm blijft. Wil je meer informatie over de schanskorven of wil je onze schuttingen komen bekijk, bezoek dan eens onze showroom. Wij helpen je graag verder!

  Diverse schutting producten zoals een schuttingpoort of verlichting 

  Diverse schutting producten vindt je voordelig online op Schutting33.nl. Wil je een schuttingpoort toepassen in je schutting of verlichting nodig? Geen probleem, Schutting33 heeft het voor je. Bekijk onze diverse producten en kies wat er nog ontbreekt aan je schutting. Wil je verdere hulp bij diverse schutting producten of bij andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 15:00 uur. In de showroom staan we vanaf 09:00 uur voor je klaar. Voor vragen kun je ook nog bij onze live chat terecht, rechtsonder op onze webwinkel.

  Lees onze blogs

  Meer lezen? Bekijk alle posts
  Manage cookies